Ansøgningsskema

LYDER HOLTE-HUS EFTERSKOLE SOM NOGET FOR DIG ?

Ønsker du optagelse som elev på Holte-Hus Efterskole, skal du udfylde det elektroniske ansøgningsskema, som du finder linket til nederst på siden.

Derudover skal du fremsende følgende oplysninger:

• Ordblindetest.nu
  • skoleudtalelser indeholdende grundig beskrivelse af fagligt standpunkt, trivsel og adfærd.
  • evt rapporter fra PPR

Først når vi har modtaget disse oplysninger, vil ansøgningen komme videre til visitation.

Du er meget velkommen til at scanne de relevante papirer og sende dem elektronisk til: mail@holte-hus.dk

Når skolen har modtaget din ansøgning, modtager du en bekræftelse på dette sammen med en påmindelse om at sende de yderligere oplysninger, som nævnt ovenfor.

Bemærk: at du skal have besøgt skolen til en rundvisning og en samtale, inden du kan blive optaget. Det kan du gøre til Efterskolernes dag eller Efterskolernes aften.

Se hvilke dage og datoer på efterskolernes forening:

Du er også altid velkommen til at kontakte os og aftale et besøg.

Hvis du har spørgsmål til din tilmelding er du velkommen til at kontakte skolen.